Az online vállalkozástámogató nem titkárnő

Asszisztens, adminisztrátor, vállalkozástámogató... és Ágika (elnézést minden Ágnes nevű olvasómtól, ne vegyétek magatokra!), aki behozza a kávét és kicseréli a cukrot édeskére mert István (elnézést, Istvánok, ne vegyétek magatokra!) éppen azzal issza a felesége bölcs tanácsára.

Miért, mit csinál egy online vállalkozástámogató?

Támogatjuk a vállalkozások munkáját. Táblázatokat kezelünk, kimutatásokat készítünk, dokumentumot szerkesztünk vagy kitöltünk, amivel tehermentesítjük a megbízóinkat. Valójában, hogy milyen feladatokat látunk el, egyéni megegyezés. Vannak, akik pénzügyre szakosodva dolgoznak, jogi feladatok terén végeznek kiváló munkát vagy a marketing területén tevékenykednek. Közös bennünk, hogy a megbízó érdekeit nézve, tulajdonosi szemlélettel dolgozunk.

Nem a napi kávéért felelünk, habár ez egy offline irodai asszisztens feladatai közé sem tartozik. Nem a mi feladatunk a főnök feleségének születésnapjára ajándékot vásárolni vagy észben tartani a házassági évfordulójuk dátumát. Mi a vállalkozás, cég életének zökkenőmentes menetéért dolgozunk, azért, hogy a tulajdonost ne temesse be a munka, megtarthassa a család-munka egyensúlyt.

Önálló egyéni vállalkozók vagyunk, vagy saját cég keretén belül dolgozunk

Éppen ezért nem alkalmazottak vagyunk, hanem megbízottak. A mi motivációnk a megbízónk sikere, eredményessége. A bizalom munkánk egyik legfontosabb alappillére. Értékesek vagyunk, ahogyan értékesnek tartunk téged és a vállalkozásodat, cégedet is. 

word_art_2.png

Sajnos, mint minden szakmában, itt is előfordulnak olyan kollégák, akikre nem vagyunk büszkék. Ezért kiemelten figyelünk azokra a partnereinkre, akik egyszer már megütötték a bokájukat. Hisszük, hogy a közös munka, együttműködés épít, értéket ad mindkét félnek. Szívesen ajánlunk magunk helyett mást, ha tudjuk, az adott feladat nem fér bele az időnkbe vagy nem a mi szakterületünk. 

Szerencsés vagyok mert több értékes, hiteles virtuális asszisztenst, online vállalkozástámogatót is ismerek. Így mindig van kihez fordulni, ha olyan megbízással keresnek fel, amiben nem tudnám a maximumot nyújtani. Remek pályatársakkal állok kapcsolatban, akiket jó szívvel és bizalommal ajánlok egy-egy ilyen helyzetben.

Miért csak online? Személyesen egyáltalán nem?

A legnagyobb hatékonysággal az online térben működünk, hiszen, ha minden megbízónkhoz helybe mennénk, az komoly logisztikát igényelne. Másrészt, így gyakorlatilag mindegy, mely településen élsz, a támogatástól nem vesz el időt az utazás. Ma már szinte mindent meg tudunk oldani az internet segítségével, te is meg fogod látni.

Nem mondom, hogy sosem fordul elő személyes meeting vagy kontakt, mi mindenesetre arra törekszünk, hogy az online térben oldjuk meg, amit lehet a zökkenőmentes munkavégzés és hatékonyság miatt. 

Kérdésed van, szeretnél többet tudni arról, hogyan dolgozunk, miben tudunk segíteni? 
Itt tudod felvenni velem a kapcsolatot vagy hozzászólni a bejegyzéshez, ha szeretnél. 

 

süti beállítások módosítása